vende ose evente kod postar ose adresë

Tea house

Një çaj i ngrohtë për ditët e ftohta apo një freskues për vapën që di aq bukur të kaplojë kryeqytetin tonë të dashur… Gjeni këtu baret e specializuara në pregatitijen e pijes më të vjetër të njerëzimit, me prejardhje nga të katër anët e botës dhe me shije nga më të papriturat.

tree-house-lounge-tiranaxxl

Tree House Lounge Tirana

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Njazi Demi, 9, 1001, Tirana

Coffee bar / Tea House during the day, Tree House Lounge offers a relaxing & welcoming atmosphere. At night time we serve local wines &...Më shumë →

The Tea Room

The Tea Room

2 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Sami Frashëri

The Tea Room në Tiranë nuk është vetëm një bar me një shumëllojshmëri cajrash dhe ëmbëlsirash që të serviren së bashku, por aty do...Më shumë →