vende ose evente kod postar ose adresë

Qendër Multifunksionale

Në rrugën drejt të qënurit një metropol, Tirana është pajisur me “institucione” kulturore të llojeve të ndryshme. Ndër to dhe qendrat multifunksionale, ku në varësi të ditës që do zgjidhni për ta vizituar mund të hasni një koncert live, një ekspozitë pikture, një shitje për një çështje mjedisore/shoqërore, një lexim vargjesh dhe shumë e shumë aktivitete të tjera.

Logu i Shkëndijës

Logu i Shkëndijës

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Frosina Plaku

Logu i Shkëndijës është një territor i përbashkët, një akt shoqëror i krijuar mbi idenë e zhvillimit.

Qendra multifunksionale TEN

Qendra multifunksionale TEN

1 Shkruani mbresat tuaja Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Myslym Shyri

Një hapësirë e re shumë funksionale mirëpret të gjthë ata që duan të shfrytëzojnë kohën e tyre të lirë në mënyrë frytdhënëse, duke zhvilluar talentet.

...Më shumë →