vende ose evente kod postar ose adresë

Jazz club

Tirana duke filluar të bëhet metropol po pret në gjirin e saj gjithmonë e më shumë zhanre muzikore. Edhe pse adresat ku jazz-i është zotërues janë të pakta, kërkesa në rritje dhe stili i veçantë i ketyre lloj ambientesh i bëjnë më interesante. Eksploroni live-et e këtij lloji për të zbuluar një eksperiencë të re !

Nuk ka postime nën këtë kategori.