vende ose evente kod postar ose adresë

Hostel

Doni të qëndroni në Tiranë për një apo pak netë dhe njëkohësisht të përfitoni nga një mjedis shtëpie dhe jo nga ftohtësia e hotelit? Drejtohuni në një nga hostelet e kryeqytetit, gjeni atje një pritje të ngrohtë, njihuni me njerëz që vizitojnë qytetin apo dhe me të përhershëm të vendit. Shpesh do t’ju propozohen dhe aktivitete kulturore, një projeksion filmi, një ekspozitë, një shëtitje nëpër pikat turistike të kryeqytetit, etj. Dhe e gjitha me një kosto më të ulët se ndenja në një hotel.

city-hotel-tirana-4

City Hotel Tirana

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Ismail Qemali, Nr8, Tirana

City Hotel Tirana, një hotel i këndshëm në pronësi familjare, ofron një shërbim elegant dhe të shkëlqyer.

Trip'n'Hostel

Trip’n’Hostel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Musa Maçi

Trip’n’Hostel është një prej hosteleve të shumta të kryeqytetit, por nga të paktët me një stil kaq unik e mikpritës.

Oresti

Oresti

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Siri Kodra, nr 34

I qetë dhe i rehatshëm, simbol i komfortit dhe mikpritjes shqiptare, Hostel Oresti është vendosur në qendër të rrugëve aktive të Tiranës.

Albania

Albania

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Beqir Luga

Në zemër të Tiranës ju do të gjeni Hostel Albania. Ndodhet afër me “Pazarin e Ri”, në një prej zonave më të vjetra të Tiranës....Më shumë →

Milingona

Milingona

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Riza Cerova, Vila Nr. 197/2

Hostel Milingona është vendosur në rrugën Riza Cerova , nr.197 / 2 afër qendrës dhe në mes të një lagjeje të vjetër të Tiranës. Lagje...Më shumë →

Tirana Backpacker

Tirana Backpacker

2 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. e Bogdanëve

Tirana Backpacker Hostel është e vendosur në qendër të Tiranës, në një vilëplot hijeshi. Tirana Backpacker ndodhet shumë pranë qendrave historike të qytetit, si...Më shumë →