vende ose evente kod postar ose adresë

Aziatik

Azia, kultura, historia dhe kuzhina e saj ftohen në disa prej restoranteve të kryeqytetit. Gjeni në këtë kategori adresat që ju afrojnë me Orientin me një të mbyllur të syve dhe një shijim të aromave të gatimeve aziatike: kineze, japoneze, taijlandeze apo koreane.

shanghai oborr

Shang Hai

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Murat Toptani

Shang Hai ofron për ju gatime tipike të kuzhinës kineze me çmime mjaft të arsyeshme, në një oborr simpatik

Far East 1

Far East

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Asim Zeneli, Nr.6

Far East, jo vetëm një adresë gjeografike apo një kuzhinë orientale, është dicka më shumë, një ndjesi e trupit dhe e mendjes. Zgjedhja e Far...Më shumë →