I ndodhur në zonën e famshme Blloku, Hotel La Bohème ofron restorant luksoz, spa dhe qendër fitnesi. Dhomat janë me mobilje mjaft moderne dhe me akses në internet wi-fi.

Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV, një kasafortë dhe me minibar. Disa prej tyre kanë dhe mini-kuzhinë. Miqtë tanë mund të përdorin pa pagesë ambjentet e Sauna dhe të Fitnesit.