Më poshtë mund të gjeni numrat e emergjencës se kryeqytetit. Nëse dini apo doni që të shtojmë dhe numra të tjerë në këtë faqe, ju lutem na kontaktoni.

 

 • Linja ndërkombëtare e emergjencës – 112
 • Ambulanca – 127 | 04 2222235
 • Zjarrfikset – 128 | 04 2351891 | 04 2223333
 • Policia – 129 | 04 2226801
 • Policia rrugore – 126 | 04 2234875

 

Informacione të tjera

 • Farmaci nate – 04 2222241
 • Materniteti (i vjetër) Mbretëresha Geraldina – 04 2222609
 • Materniteti (i ri) Glozheni – 04 2370794
 • Aeroporti – 04 2379063
 • Humbja e Bagazheve – 04 2363369
 • Policia – Rinas – 04 3608