vende ose evente kod postar ose adresë

KINEMATOGRAFI Të gjithë

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

E ardhmja është në rrezik deri sa katër vëllezer ngrihen nga hiri dhe zbulojnë fatin e tyre si "Breshka mutante", Teenage Mutant Ninja Turtles.

0 Më shumë

Two men in town

Two men in town

Filmi Two men in town luhet ne nje qytet të vogel në Teksas i rrethuar nga shkretetira ku shpesh zbulohen grupe meksikanesh te vdekur nga etja ose te vrare ne menyra te

0 Më shumë

NJIHNI TIRANËN Të gjithë vendet

Pallati i Brigadave

Pallati Presidencial (Pallati i Brigadave)

Pallati Presidencial, i njohur si Pallati i Brigadave, filloi të ndërtohej nga Mbreti Zog I në vitin 1936. Ky pallat i projektuar nga treMë shumë Më shumë →

 

0

Shto tek të Preferuarat
Monumenti Nënë Shqipëri

Monumenti Nënë Shqipëri

Ndodhet në hyrje të kompleksit të "Varrezave të dëshmorëve të Luftës së Dytë Botërore" në Tiranë dhe është 12 metër i lartë. Statuja ështëMë shumë Më shumë →

 

2

Shto tek të Preferuarat
Muzeu i Orëve

Muzeu i Orëve

Muzeu i Orëve është një muze i ri i hapur pranë ish-dyqanit të një sahatciu në Tiranë, pranë Kullës së Sahatit. Muzeu dokumenton historinëMë shumë Më shumë →

 

0

Shto tek të Preferuarat
Cirku Kombëtar

Cirku Kombëtar

Cirku Kombëtar u themelua në vitin 1952 dhe është mjaft aktiv në ditët e sotme. Në ambjentet e brendshme ulen cdo fundjavë shumë dashamirësMë shumë Më shumë →

 

0

Shto tek të Preferuarat
Muzeu Arkeologjik

Muzeu Arkeologjik

Muzeu Arkeologjik i Tiranës është i pari muze i krijuar pas Luftës së II Botërore, pasi gjatë kësaj lufte u shkatërruan edhe institucionet eMë shumë Më shumë →

 

0

Shto tek të Preferuarat
Qendra Ndërkombëtare e Kulturës - Piramida

Qendra Ndërkombëtare e Kulturës – Piramida

Qendra Ndërkombëtare e Kulturës - Piramida mori kete emer gjatë lëvizjes studentore të Dhjetorit 1990, për shkak të formës së saj arkitektonike. Më shumë →

 

0

Shto tek të Preferuarat

BLOGU Të gjithë

Ne jo se s'mund të bëhemi. Ne përtojmë të bëhemi.

Ne jo se s’mund të bëhemi. Ne përtojmë të bëhemi.

0 Rishikime

Përballemi çdo ditë me fenomene e problematika të cilat në mënyrë të drejtpërdrejtë ose jo ndikojnë në jetën tonë. Komenti për çdo të tillëMë shumë

Në gjurmët e Konicës...

Në gjurmët e Konicës…

0 Rishikime

Lutja e shqiptarëve që punojnë: Ati ynë që je në qiell, bukën e përditshme jepna sot neve që na bie bretku duke punuar. FalnaMë shumë

Këtu trembet edhe vetë frika!

Këtu trembet edhe vetë frika!

2 Rishikime

S’do kem ndoshta as kohën për ta publikuar këtë shkrim me dy rreshta dhe diku në Shqipëri një tjetër ngjarje e shëmtuar do tëMë shumë

jeta-me-një-kalama-tiranaxxl

Jeta me një kalama

0 Rishikime

  Dikush një herë më tha se kalamanjtë janë aq të bukur, të ëmbël, të dashur dhe kjo është një gjë e mirë , sepse kjoMë shumë

(Pro)(Re)gres Raporti për (largqoft) Statusin!

(Pro)(Re)gres Raporti për (largqoft) Statusin!

4 Rishikime

Më duket sikur ka kaluar vetëm një ditë nga hera e fundit që jemi parë, mund ta merrni me mënd sa më ka marrëMë shumë

Kushtetuta e Republikës së Facebook-ut

Kushtetuta e Republikës së Facebook-ut

0 Rishikime

Të paktë janë ata që nuk do të donin që në fb të kishte disa rregulla në mënyrë që postues e komentues te jetoninMë shumë